torstai 1. kesäkuuta 2023

Se täyttyi klo 18:20

 266666 tuli ja meni, mutta kukaan ei kommentoinut!
Kävijöitä oli eilen 439 ja tänään 351 klo 18.20 mennessä.


KIITOS ihan jokaiselle kävijälle!
Ihanaa, että teitä riittää tänne bloggeriin katselemaan! 


1 kommentti:

Elise kirjoitti...

Hei, tämä on ihana blogi, mutta kommentoin vähän tuota Bloggerin omaa laskuria. Se laskee sivulataukset, eli kävijämäärän laskemisessa se ei ole luotettava laskuri.
Esim. jos yksi kävijä klikkailee blogissasi 15:ta eri sivua, Bloggerin laskuri lisää lukemaan 15 tältä yhdeltä kävijältä. Samoin laskuri laskee blogin omistajan omat käynnit ja sivuselaukset. Kokeile vaikka päivittää omaa sivuasi muutaman kerran, lukema kasvaa siitä.

Esim. Flagcounter laskuri on luotettavampi kävijämäärien laskemisessa. Lippujen vieressä se näyttää kävijämäärät eri maista ja ne kun laskee yhteen, saa todellisen kävijämäärän. Eli sinun laskurissa näyttää olevan kävijöitä Suomesta tällä hetkellä 24,422 ja muista maista sen lisäksi. Sekin on jo paljon!

Flagcounteriin saa myös laitettua Page Views lukeman, kun uutta laskuria luo. Se tarkoittaa samaa kuin Bloggerin oma laskuri, eli se mittaa sivulatauksia, mutta olen huomannut, että FC ja Bloggerin laskurin sivulatauslukemat eivät mene keskenään tasan, ehkä siksi, että jompi kumpi laskuri päivittyy hitaammin, tai jompikumpi on tehokkaampi laskemaan.

Joka tapauksessa, onneksi olkoon näin mittavasta miniatyyriharrastuksesta !
Sivuillasi on paljon katseltavaa.