lauantai 18. elokuuta 2018

Iso Talo elokuussa 2018

Ison Talon mitat ovat: leveys 108 cm, korkeus 96 cm ja syvyys 44 cm. Ison Talon teki puuseppä piirustusteni mukaan vuonna 2005.

 Ajatella, jo 13 vuotta sitten aloitin Ison Talon rakentamisen! Huonejako on pysynyt samana, asukkaatkin taitavat kaikki olla samoja, vaatetuksen olen nukeille vaihtanut ainakin kaksi kertaa! Kalusteet ovat siirtyneet huoneesta toiseen. Mitään ei ole heitetty pois! Jos/kun olen ostanut uutta tavaraa taloon, niin vanhat tavarat on siirretty uusiin paikkoihin, joko Isossa Talossa tai jossain muussa Hurauskadun talossa.


Hurauskadulla Ison Talon oikealla puolella on Lundby-talo

Ihania aarteita talot täynnä! En pysty, enkä halua mistään luopua!

Minulla olisi varmaan vielä vaikka kuinka monta taloa rakenteilla, jos voisin levittäytyä taloineni koko taloomme! Mies on sanonut, että Nukketalojen pitää mahtua tähän yhteen huoneeseen, (jonka olen nimennyt Hurauskaduksi). Hyvä niin, koska taatusti taloja tulisi vain lisää ja lisää.
Kun taloja ei enää mahtunut, aloin tekemään boxeja. Niitäkin on jo niin monta, ettei enempää mahdu Hurauskadulle, vaikka olen sijoittanut niitä jo pitkin poikin seinille ja hyllyille. 
Olen kyllä todella tyytyväinen ja onnellinen kun Hurauskadulla on näin paljon erilaisia nukketaloja ja boxeja. On mukavaa vain istuksia huoneessa ja tutkailla talojen sisustuksia ja asukkaita.  Tällä hetkellä Hurauskadun taloissa ja boxeissa on 206 asukasta.


Ei kommentteja: