keskiviikko 31. tammikuuta 2018

Alennusmyynnistä hankittuja

Dolores-kaupassa oli alennusmyynnissä mm. nuket. Ostin neljä nukkea, jotka muokkasin uusilla vaatteilla ja Heidi Ott-peruukeilla.

Nuket ennen tuunauksia.

 Alunperin harmaapukuinen nukke vasemmalla, yllään uudet vaatteet, jotka on tehnyt Maija Rautiainen tammikuussa 2018. Takarivin keskimmäisellä ladyllä oli valkea prinsessamekko yllään. Vaihdoin hänelle Merja Pertamon tammikuussa 2015 tekemän juhlaleningin. Oikeanpuoleinen nukke oli aiemmin harmaahiuksinen ja violettipukuinen. Tanakoitin hänen vartaloaan liimaamalla villalankaa jäseniin ja vartaloon. Samalla tavalla korjasin myös vasemmanpuoleista nukkea. Keskimmäinen lady on kokonaan posliinia, joten hänen kroppaansa ei tarvinnut/voinut tukevoittaa. Pienimmän nuken edessä ostin "lapsena", mutta hänen kasvonsa ovat ihan vanhan aikuisen nuken kasvot! Ehkä hänestä tulee Lundbyn asukas? Kokonsa puolesta kyllä sinne sopisi.

Ovatkohan tuon posliininuken jäsenet umpinaiset, vai ovatko ne ontot? Jos ovat ontot, voisin muuttaa nuken jalat sellaisiksi, että sen saa istumaan. Katkaisisin jalat polven kohdalta ja laittaisin rautalangan avulla jalat uudelleen kiinni torsoon!? Onko kellään tietoa, ovatko nuken jäsenet ontot?

Kuvan keskimmäinen, aiemmin harmaahapsinen, sai Heidi Ott-peruukin ja ripset ja kulmakarvat. 
Hänen uusi asunsa on jo tilattu Takinkääntäjän puodista. Oikeanpuoleinen nukke sai myös Heidi Ott-peruukin.

Lapsinuken hiukset menivät sekaisin kun irrotin röyhelöisen hilkan sen päästä. Hänelle Heidi Ott-peruukki olisi liian iso. 

 Irroitetut hiustot lattialla. Kaikkien nukkien vaatteetkin irtosivat rikkomatta niitä. Mekot olivat kiinni takaa liimatipoilla, jotka sain siististi irti.

Yhdellekään nukeista ei vielä ole paikkaa katsottuna! Mutta kun "halvalla sai" niin piti ostaa!

Dolores-kauppa on nykyisin paikka, josta ostan toiseksi eniten nukkistuotteita. Eniten ostan Facebookin nukkekotiryhmien kirppiksiltä.  The Dolls House Emporium: in ostokset jätän väliin, koska nykyisin postikulut ovat sieltäpäin niin isot. Pienenkin ostoksen postikulut ovat 27,86 euroa!!Ei kommentteja: