tiistai 21. marraskuuta 2017

Lundby Kartanon ovet

Ulko-ovet joko puuttuivat tai olivat vaillinaiset, niinpä vaihdoin alakerran ulko-oviin paksusta mappipahvista leikatut ovet. Tallin takaoveen kiinnitin vanhasta ovesta otetun salvan. Tallin kaksoisovet korvasin yhdellä ja istutin siihen ikkunan.

 Ihan kivan näköinen talo! Hyvä, etten alkanut uusimaan tapetteja tai pintapapereita.

 Tallin parioven korvasin yhtenäisellä ovella. Istutin oveen ikkunan. Tein varalle myös erilliset ovet, jos vaikka muutan mieleni ikkunan suhteen.

 Lähikuva uudesta tallin takaovesta.

 Ihmeen hyvässä kunnossa on talo, vaikka on jo 70-luvulla leikitty!

 Tallin päätyovi vaihtui yksimittaiseen mustaan pahvioveen. Salvan siirsin vanhasta ovenpuolikkaasta. Tämä ovi pysyy suljettuna, koska talo tulee Lundian kaappiin, jossa leveyttä vain 100cm.

Kuvattu salamalla ja seuraava kuva ilman salamaa.

 Uudet ovet ovat mustia, koska mappipahvissa oli valmiiksi siisti kiiltävä musta pinta.

 Toinen parvekkeen ovi puuttuu.Parvekkeen oveksi laitoin vakoisen välioven, jonka otin Paffibystä. Vähän kapea se on, mutta kunnes parempi löytyy, niin saa olla.

Vieläkin löytyi yksi puuttuva ovi! Tämänkin tein samasta paksusta mapin kannesta, ulkopuolelle liimasin seinäpaperia, jonka kopioin olemassa olevasta seinästä, tallin puolelle liimasin peilipinnan. Laitoin tallin parioveen myös sisäpuolelle seinäpaperikopiota. Joudun vielä lisäämään siihen isoon parioveen jonkinlaiset hantaakit, että saan sen oven pois ja takaisin. Tämä kuvassa oleva "ovi" tulee olemaan suljettu.
Ei kommentteja: