tiistai 31. lokakuuta 2017

Tulppaanit ja takka paikoilleen

Niiin usein tulee osteltua minitaitureiden töitä mm. nukkekotikirppikseltä! Mihin ne kaikki tavarat oikein joutuvat tai mahtuvat? Hurauskadulla on 11 taloa ja 19 boxia, niin että yleensä aina jostain löytyy paikka kullekin ostokselle, ennemmin tai myöhemmin.

Ostin syyskuussa 2017 Tanja Kekiltä tulppaanikimppuja. Laitoin kimput kullattuun ruukkuun tuohon lattialle ruumisarkun viereen Kukkakauppa ja Arkkuliikkeessä.

Tyttäremme kissa nimeltään Kukka on meillä hoidossa kolme viikkoa. Kukka seuraa aina tarkkaan mitä teen ja missä olen. Nyt se tuli katsomaan kun etsin paikkoja pikkuostoksille.

 Uudet tulppaanikimput kultaisessa kukkaruukussa.

Ahaa, ne olivat siis kukkia, eivät syötäviä tai leikittäviä jutskia....tuumii Kukka...

 KerrosBoxin Rinsessoilla ei ollut huoneessaan tulisijaa! No nyt on, kun lokakuussa 2017 ostin takan Tytti Järviseltä . Kultainen hevonen seisoi takan päällä...otin hepan korjaukseen, koska sillä ei ollut häntää, ja hännän lisäyksen yhteydessä katkesi hepalta toinen takajalka, joka pitää nyt myös korjata.

Korjattu!

Hmmmm...tuokaan juttu ei siis ollut kissoille sallittu?

Takka on päällystetty oikeilla pikkukivillä! 

Seinällä takan yläpuolella on oikea maalaus, joka on tehty silkille. Maalauksen on tehnyt Seija Tähtinen v 1998. Alunperin silkkityö on ollut kiinnitettynä onnittelukorttiin.Ei kommentteja: