perjantai 24. helmikuuta 2017

Museoon kodikkuutta

Ostin helmikuussa 2017 Jaana Hakolalta upean pirtinpöydän penkkeineen ja liinoineen. Pelargoniakin löytyi yllärinä paketista! Laatikoistani löysin tekstiilejä sänkyihin ja virkatut verhotkin ovat Jaana Hakolan tekemät.

Ryijyt ostin Hanna-Kaisa Sulavuori-Kettulalta lokakuussa 2016. Liimasin ryijyt yläreunastaan kapeaan listaan ja kiinnitin ryijyt seinään sinitarralla.

Sänkyyn laitoin tilkkupeiton, jonka olen ostanut Teija Salmiselta maaliskuussa 2014. Silitystuolin on tehnyt Mirka Salonen huhtikuussa 2015. Se sopii nyt hienosti värinsä puolesta Jaanan tekemiin kalusteisiin.

Kodikkuus lisääntyy, kun tulee tekstiilejä lattialle, sänkyihin, pöydälle ja ikkunoihin...


Etualalla olevat puiset penkin, mankelin ja saavit olen ostanut Raisa Kekiltä syyskuussa 2014.

Verhot molemmissa huoneissa ovat Jaana Hakolan tekemät. Hän lähetti ne minulle lahjaksi joulukuussa 2008! Verhot olivat paketissa, jossa oli todella paljon kaikenlaista tavaraa nukketaloihin. Paketissa olleet tavarat ovat kaikki löytäneet paikan Hurauskadun taloissa! KIITOS vieläkin Jaana Hakolalle, hän on todella taitava miniatyristi!
Jaanan tekemiä minejä pääset katsomaan täältä. Pitää kyllä olla Facebookin Minikirppis - osta ja myy -ryhmän jäsen, jotta pääsee sivulle. Suosittelen liittymistä Facebookin ryhmiin: Minikirppis-osta ja myy ja Nukkekotikirppis!


1 kommentti:

Hanna-Kaisa, Vinkeli-Shop kirjoitti...

Aivan ihania taloja ja huoneita ja interiöörejä <3 kiitos ryijyjeni maininnasta :)