maanantai 12. joulukuuta 2016

Kauppa se on joka kannattaa

Etenkin näin Joulun alla

Astiat, Kupit ja Kipot kaupan myyjätär Astrid Astinen on kerännyt edustavimmat kipponsa näytteille, jotta Hurauskadun asukkaat löytäisivät upeita lahjoja ystävilleen.

Kukkakauppa ja Arkkuliikkeessä floristi Kielo Mielonen on saanut suuren lähetyksen joulukukkia, juuri sopivasti näin lähellä Joulua.

Keittiöitä ja kodinkoneita myyvässä kaupassa Kake Kaappi tekee hyviä tarjouksia viime hetken remontoijille! Upea uusi keittiö koneineen vielä Jouluksi!

Kylpyhuonekaupan Kylli Kylpijä haluaa tarjota Hurauskadun asukkaille kauniita ja edullisia tarvikkeita kylpyhuoneisiin ja kotikylpylöihin!

Koriste- ja Lahjatavarakaupassa Kirsi Kippalalla on ihanat joulukassit pikkuisia yllätyksiä pullollaan!

Kirja- ja Paperikaupassa Paavo Paprun asiakkaina Poika ja Tytti aikovat valita kauneimmat Joulukortit ja parhaat kirjat joulupaketteihin.

Ompelija Olli Ompeleella on ollut kädet täynnä töitä kun hän on valmistanut upeita luomuksia itsenäisyyspäivän vastaanotolle! Huh, onneksi se juhlapäivä on jo takanapäin ja hän voi keskittyä jouluisampiin juhliin.

Oleskelu- ja odotushuoneessa Oili ja Olivia Odotus jonottavat vuoroaan yläkerroksen kampaajalle.

Hattu- ja Hepenekaupassa Heidi Hepene asustaa Hurauskadun naiset upeilla alusasuilla ja hatuilla! Miesväki saa hyviä vihjeitä ihaniksi joululahjoiksi!

Kaija Kampaaja huoahtaa välillä.... kammattavia kun vain riittää ja riittää.

Asiakkaat voivat halutessaan nauttia kahvipöydän antimista...joku on jättänyt kenkien sovituksen kesken...

Tämä Kauppatalo taitaa olla todella suosittu näin Joulun alla!

1 kommentti:

Kata kirjoitti...

Ihania kauppoja!