lauantai 9. huhtikuuta 2016

Paffibyssä

Tytöillä on yllään Maija Rautiaiselta marraskuussa 2015 ostetut mekot. Seinällä on Katri Vainion marraskuussa 2015 tekemä ryijy. Annetaanpas tyttösille nimetkin: Vasemmalta keltaisessa mekossa on Pipsa, sinivalkoisessa mekossa on Peppi, kelta-ruskeassa mekossa on Pilvi ja sinisessä mekossa Pirjo.

Anita Ruokosalolta  maaliskuussa 2016 ostettu asu on Paffibyn asukkaan yllä. Asukkaan ostin Pauliina Hietakarilta marraskuussa 2015. Tyttösen nimi olkoon siis Pauliina.

Keittiöön asensin hella-leivinuunin, jonka on tehnyt Jorma Havia helmikuussa 2016. Äitinä Paffibyn keittiössä häärää Päivi.

Päivi sytyttelee hellaan tulia, jotta voi keittää lapsosille aamupuuron.


Olohuoneen vasemmanpuoleisella seinällä on Hanna-Kaisa Sulavuori-Kettulalta marraskuussa 2015 ostettu seinävaate "Köyliön ryijy". Olohuoneen takaseinällä on Soile Touran tekemä seinävaate. Pönttöuunin on tehnyt Jorma Havia helmikuussa 2016. Olohuonneessa järjestelee sohvatyynyjä Pinja.

Pinjan roosa-valkoisen mekon on tehnyt Maija Rautiainen marraskuussa 2015.


Siinä se Paffiby nököttää Lunby-talon katolla!


Yläkerrassa lasten huoneessa keltaisessa mekossa on Pipsa, sinivalkoisessa mekossa on Peppi, kelta-ruskeassa mekossa on Pilvi ja sinisessä mekossa Pirjo. Olohuoneessa roosa-valkoisessa mekossa on Pinja. Makuuhuoneessa vasemmalla alhaalla on Pauliina. Keittiössä häärii Päivi.


Kylpyhuone-WC:n kalustukseen en vieläkään ole tyytyväinen! Siellä on jo toiset kalusteet testissä.


Paffibyssä on kaikkiaan seitsemän (7) henkilöä. Isä-hahmo taitaa olla töissä?1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Cute house. I like the living room, especially the tapestries. :)