keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Olohuone Unelmien Tuvassa

Tällainen siitä unelmien tuvan olkkarista sitten tuli

Olkkari on mitoitettu neljälle vanhemmalle/ikääntyneelle ladylle. Luonnollisesti olohuoneeseen kuuluu takka, joka lämmittää lempeästi ikäneitojen kolottavia luita. (Otin takan Sinisen Talon Sini-tytön huoneesta.) Televisiokin on, jotta he voivat katsella elokuvia Netflixistä. Kaikilla on myös kannettavat PC:t ja tabletit ja älykännykät! Niitä laitteita ei vielä ole näkyvissä. Jokaisen keinutuolin alla on erilainen pieni matto. Kultaisen keinutuolin alla on tyttäreni Elinan virkkaama upea ruusu -aiheinen pöytäliina.

Katossa on kaksi kaunista kruunua, jotka Terttu-äitini on itse tehnyt. Tämä kruunu on tehty helmistä. Muuta "valaistusta" boxissa ei (vielä) olekaan.

Upean pöytäliinan on virkannut tyttäreni Elina. Liinan reunassa on kirkkaita helmiä, joiden ansiosta liina laskeutuu kauniisti

Vaikka olohuone on vanhustentalossa, siellä on seinillä paljon tauluja ja seinävaatteita. Jokaisella ladyllä on oma keikkustuoli, joka on maalattu mielivärillä. Arvaatko mikä on minun mielivärini ja keikkustoolini? Keinutuolien pehmusteina on pienen pienet liinat, jotka tyttäreni Elina on virkannut hengenohuesta langasta.

Tässä toinen Terttu-äitini tekemistä helmikruunuista, tai oikeastaan tämä onkin kristallikruunu, koska se on tehty kristallihelmistä!

Pöydälle on katettu kahvihetki neljälle. Kullakin ladyllä on hiukan erilainen serviisi kuvioiltaan ja väreiltään. Vasemmalla seinustalla näkyy nukketalo, sillä ainakin yksi lady on innostunut nukketaloista ja niiden rakentelusta. Oikealla seinällä on peura-aiheinen seinävaate, jonka ostin Hanna-Kaisa Sulavuori-Kettulalta. Seinillä olevat taulut ovat oikeiden taulujen kuvapienennöksiä, jotka olen kehystänyt kultamaalilla maalatuilla jäätelötikuilla.

Niin, enää puuttuvat vain ne neljä ikääntynyttä ladyä...1 kommentti:

Amalia kirjoitti...

Mukavan huoneen olet mummoille laitellut, paljon hienoja yksityiskohtia.