sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Sisustusta Leikkihuoneeseen

Seinälle tuli LIEKKI-ryijy (Anteeksi kauhia virheeni! Kommentoijat sen huomasivat ja oikaisivat virheellisen tekstini!), jonka ostin FB-minikirppiksen Sulavuori-Kettula Hanna-Kaisalta. Peililipaston huusin FB-nukkekotikirppiksen Heli Snickeriltä. Lipasto oli alunperin sininen ja "kulutettu" vanhaksi. Hioin pintoja ja maalasin peililipaston kultavärillä, samalla värillä olin jo aiemmin maalannut laatikoston, joka myös kuuluu leikkihuoneen kalusteisiin.

Lipaston laatikoihin pitää vielä laittaa uudet vetimet.

Heli Snickeri on itse tehnyt kauniin peililipaston. Lipaston peili kääntyy saranoidensa varassa.

Lattialle tuli matot, jotka ostin FB-nukkekotikirppiksen Petra Åbergiltä. Matot olivat alunperin vetoketjullinen pussukka, jonka purin osiin.

Lelut ovat poissa näkyviltä mustassa arkussa! Vasemmalla oleva laatikosto ei pysy suorassa, siksi sen alla on väliaikaisesti jotain sälää. Boxin lattia on varmaan mennyt hiukan kieroksi ja sen takia huonekalut eivät oikein seiso suorassa. Pitää lisätä vaikka sinitarraa laatikoston alle, niin se pysyy paremmin suorassa?

4 kommenttia:

Sirkka U kirjoitti...

Kiinnitin huomiota tuohon ryijyyn, joka mielestäni kuuluu Suomen kauneimpiin ryijyihin. Ryijyhän on Akseli Gallen-Kallelan Liekki-ryijy. Se sopii niin vanhaan kuin nykyaikaiseen sisustukseen. Ja miksei myös tälläiseen kullankimalteiseen leikkihuoneeseenkin.

Minimami kirjoitti...

Hieno matto idea!

Hanna-Kaisa, Vinkeli-Shop kirjoitti...

tulin myös heti kommnentoimaan et Liekkiryijyn mä kyl tein ja sulle lähetin :) Ruusukuvioisia tullee parin viikon päästä ;) JA ihanat kuvat ja huoneet sulla täällä! <3

Merja kirjoitti...

Upea lipasto!