maanantai 16. marraskuuta 2015

Paffiby tapetoitu

Paffibyn seinät on tapetoitu, lattiat ja katot ovat myös valmiit. Ulkopuolelta Paffiby on päällystetty 1:1 tapettikirjan tapetilla. Liimaan etureunoihin Biltema-tikut, niin näyttää (ehkä) tukevammalta, ja led-valot voi kätkeä listojen taa, niin etteivät ne häikäise katsojaa. Liimasin tapetit talon sisäpuolen seiniin ja kattoon puikkoliimalla, lattioihin tuli tarrapohjaista "kokolattiamattoa" ja nukkisparkettia. Parketin liimasin erikeeperillä. Puikkoliimoja kului kolme kappaletta. Talon ulkopuolelle liimasin tapetit myös erikeeperillä. Ihmeellisesti talon seinät kestivät vääntyilemättä! Hyvä niin!


Koko komeus edestäpäin...Väliovet ostin syyskuussa 2015 FB-nukkekotikirppiksen Janne Peitsolta.


Vielä ei ole itselleni selvinnyt tarkka huonejako? Punalattiainen huone on olohuone. Kaikki ikkunat ovat nyt leikisti tällä avonaisella (näkymättömällä) seinällä, katsotaan, tuleeko ikkunoita myös huoneiden näkyviin seiniin?


Keltaruskea ja punainen lattia ovat tarrapohjaista "kokolattiamattoa". 
Lundby-valaisimia minulla olisi, mutta ei Lundby-muuntajaa. Ajatuksenani on laittaa kerroksiin yleisvalot patteriledeillä ja ne Lundby-valaisimet ilman sähköä kattoihin ja seiniin.


Tyttösillä ei vielä ole nimiä, mutta heillä on kauniit mekot, jotka on neulonut Maija Rautiainen.


Näiden tyttösten mekot on myös neulonut Maija Rautiainen.


Nämä nuket olen ostanut FB-nukkekotikirppiksen Karoliina Syrjälältä. Ryijy on Köyliön-ryijy ja sen ostin FB-minikirppiksen Sulavuori-Kettula Hanna-Kaisalta lokakuussa 2015. Ripustan ryijyn tämän olohuoneen seinälle. Nyt kiedoin ryijyn tyttösen ympärille, koska hänellä ei vielä ole Maijan neulomaa mekkoa.


Tämä upea kaluste on tässä (ehkä) vain kuvauksen ajan! Sen on tehnyt Mirka Salonen marraskuussa 2015. Kaunis ja tyylikäs kaluste, eikö vain?


Tähän tulee Paffibyn keittiö. Kalusteet on ostettu ja ovat varmaan jo matkalla Hurauskadulle.


Tämä huone taitaa olla kylppäri-wc? Nukke ei ehkä jää tähän taloon? Melkein kaikki tapetit ovat 1:12 tapetteja, mutta saavat luvan sopia tähän Paffibyhyn!


Tämä on tyttösten oma, sinisävyinen huone...


Keltaisessa kamarissa nukkuvat nämä kaksi tyttöstä, kunhan kerrossängyt tulevat. 
(Ostin lokakuussa 2015 FB-nukkekotikirppiksen Sari Mikkoselta kolme Lundby-tyttöstä.)


Lundby-äidin mekon ostin huhtikuussa 2015 Marika Hautakoskelta.
Ei kommentteja: