tiistai 27. tammikuuta 2015

XXS SporttiHuraus - vaiheessa

Niin, ei ole helppoa luoda tyhjästä Hurauskadulle taas yhtä uutta myymälää! Tuleeko varmasti ostajia paikalle, kun joskus viimein saadaan pikkuinen urheiluliike avattua? Hilma Suksi on syystä huolissaan!


Hilma sai uudet vaatteet ylleen. Ovat sopivammat urheilulliselle myyjälle kuin se Hilmalle piukka jakkupuku. Housut ovat Merja Pertamon ateljeesta ja neulepusero on Katri Vainion neuleputiikista. (FB-nukkekotikirppikseltä siis molemmat vaatteet)


Hurauskadun talkkarilla on vielä paljon tekemistä! Tavarahyllyjä tarvitaan mm suksille ja kengille!


Potkukelkka on kokoontaittuvaa mallia ja sen on tehnyt Tanja Kekki.


Oikealla, lasivitriinipöydällä on Jaana Nykvist-Pekkarisen tekemiä onkia ja virveleitä. (FB-Minikirppikseltä)


Hilma otti syliinsä yhdet lasten sukset. Sukset ovat Karhu-merkkiset ja ne on veistellyt Raisa Kekki. (FB-nukkekotikirppikseltä)


Oikealla olevassa lasivitriinipöydässä löytyy myös tarvikkeita tenniksen pelaajille: mailoja ja palloja, jotka on Hurauskadulle toimittanut Minimaailma-nettikauppa.


Hilma poimii lattialta myös aikuisten Karhu-sukset. Sukset on veistellyt Raisa Kekki. (FB-nukkekotikirppikseltä) Lattialla on Minimaailma-nettikaupasta ostettuja suksia iso pino.


XXS SporttiHuraus -urheiluliike keskittyy kaikenlaisten urheiluvälineiden myyntiin. Löytyy välineet golfaukseen, tenniksen peluuseen, kalastukseen, lenkkeilyyn, retkeilyyn, hiihtoon, kelkkailuun ja luisteluun. Toivottavasti liike saadaan valmiiksi ennenkuin talvi on ohi. Varastossa on niin monet sukset, että olisi hyvä saada kauppa auki ennen kevättä!
2 kommenttia:

Armiida kirjoitti...

Suksi valikoima ainakin on aika kattava. Eiköhän tuo kauppa menesty,
onhan niin paljon liikkuvia ihmisiä, joten kaikenlaisia välineitä tarvitaan.

Kikka N kirjoitti...

Hiieno suksivalikoima ja mitä kaikkea sieltä löytyykään. Komea potkurikin..
Ja Hilma on ihan sporttisen näköinen uusissa vaatteissaan!