maanantai 8. joulukuuta 2014

Kahdeksas vastaus haasteeseen

Kaksosten kotitalosta löysin haasteen ja tässä tulee kahdeksas vastaukseni haastavaan kuvaushaasteeseen.LxKxS = 70x139x34
Tein piirustukset Hotellia varten heinäkuussa 2008 ja teetin talon rungon puusepällä. Hotellissa on viisi kerrosta ja jokaisessa kerroksessa on kaksi huonetta. Huoneet sisustin niin, että ne ovat keskenään erilaisia: hääparille huone, lapsiperheelle huone, kiinalainen juttu, kukkaniityn hohde, arvokas vihreä, vihertävä medaljonki jne. Hotellin nimeämiseksi järjestin marraskuussa 2008 kilpailun ja sen tuloksena annoin hotellille nimeksi Hotelli Maulanlinna. Nimeä ehdotti Marika!


Hotellin alle asensin pyörät, jotta sen siirtely on helpompaa.


Hotellin kattopuutarhassa ovat: Erin ja Eelis Bratz (hotellin siivoojia), grillaaja on Kari Warm, hänen puolisonsa Karita Warm, sekä  Leena Laine, huoneen 411 asukas.


Huone 511, hempeän romanttinen, vieraina Kai Hemmo ja Kei Roman.  Huone 512, asiallisen viileä, asukkaina Amalia ja Armas Kuul.


Huone 411, kiinalainen juttu, asukkaina Jutta ja Juha Laine Huone 412, vihertävä medaljonki,  asukkaana Ville Vihervä.


Huone 311, arvokas vihreä, vieraina Heidi ja Otto Arvola.  Huone 312, kukkaniityn hohde, on Jaana Hakolan nimikkohuone. Asukas on Heli Hohde


Huone 211, rauhoittava roosa, vieraina Roosa ja Reino Rauhanen ja lapset Ruut (sängyssä) ja Roope.   Huone 212, kukkaköynnös, asukkaina Kaisa ja Jaakko Kukkanen, lapset Ruusu (pinnasängyssä), Rea (seisoo vauvansängyn vieressä) ja Risto (seisoo ovella)


Alimmassa kerroksessa ovat vasemmalla resepsuuni/baari ja oikealla ravintolasali. Resepsuunissa Hotellin aulaemäntä on Islannista ja nimeltään Agusta Stefansdottir. Nojatuolissa istuu herra Jaakko Kukkanen huoneesta 212. Ravintolasalissa ovat Ladyt Sirkka, Tarja ja Tuija.


Hotellissa on käynti huoneisiin tasanteilta, joille pääsee hissillä. Hissikuilu on kuvassa tasanteen vasemmassa reunassa. Joulupukin apulaistontut Tiina ja Taavi kuuluvat myös Hotellin "henkilövahvuuteen", he seisovat Hotellin rapputasanteella.

Hotellissa on kaikkiaan 30 henkilöä.

1 kommentti:

Kikka N kirjoitti...

Hotelli on kyllä komea ulkoapäin ja upea kaikissa yksityiskohdissaan!