maanantai 17. marraskuuta 2014

Viides vastaus haasteeseen

Kaksosten kotitalosta löysin haasteen ja tässä tulee viides vastaukseni kivaan kuvaushaasteeseen.

 Aloitin nukkisharrastelun Lundby-talosta joskus tammi- helmikuussa 2003
Talon LxKxS = 66x75x25 mitoissa on kaksi lisäkerrosta mukana.


Aluksi talossa oli vain kaksi ylintä kerrosta. Kun ne oli remontoitu ja kalustettu, teimme (ainoa kerta kun puolisoni osallistui nukketalon rakentamiseen!)  kaksi lisäkerrosta talon alle. Talossa oleskelee paljon porukkaa: kaikkiaan 29 henkilöä on tällä hetkellä paikalla.


 Neljännen kerroksen vasemmanpuoleisessa sinisessä makuuhuoneessa oleilevat Leevi ja Lempi Luntinen. Olohuoneen sohvaryhmässä istuvat Lilli, Lotta ja Loviisa Luntinen, pianon vieressä seisoo Lari Luntinen.  Loviisa on Lauri Luntisen vaimo. Lilli, Lotta ja Lari ovat Laurin ja Loviisan lapsia. Lauri on Leila ja Lasse Luntisen poika. Leila ja Lasse Luntinen pelaavat shakkia aikansa kuluksi. Lasse on Leevin veli. Leilan ja Lassen lapsia ovat Lauri ja Luukas Luntinen. Siis molemmilla veljeksillä (Leevi ja Lasse) on Luukas-niminen poika!


 Keittiössä, talon kolmannessa kerroksessa, istuu pöydän ääressä Liina Luntinen. Hän on Leon ja Lauran tytär. Leo taas on Leevin ja Lempin poika. Ruokasalissa aterioivat Leo ja Laura Luntinen ja Luukas ja Lotta Luntinen. Leo ja Luukas ovat Leevi ja Lempi Luntisen poikia.


 Miehet ovat Lauri (istuu nojatuolissa) ja Luukas Luntinen (sohvalla). He ovat Leila ja Lasse Luntisen poikia. Seinään nojaileva lapsi on Lasse Luntinen, Luukas (Leevin ja Lempin poika) ja Lotta Luntisen poika.  Kolme nuorta seurustelee kirjastohuoneessa: Lilja, Lenni ja Lari Luntinen.
 Airi ja Aki Arinen lastensa Annika (ruutuhousut), Asta (punainen tonttupuku), Aulikki (keltainen asu),  Aaro (sinivalkoinen asu) ja Vauva Arisen kanssa ovat juuri muuttaneet Lundby-talon kakkoskerroksen vihertävään huoneeseen.


Saunan viereisessä pesuhuoneessa lepäilevät Lyly ja Linnea Luntinen. Lyly on Leevi ja Lempi Luntisen poika. Lylyn ja Linnean poika Launo Luntinen on jo paistamassa makkaraa pesuhuoneen vieressä olevan takkahuoneen takassa. Pojasta näkyy hiukan hihaa tuolissa etuoikealla.


Leevi ja Lempi Luntinen

Leo ja Laura Luntinen      Luukas ja Lotta Luntinen      Lyly ja Linnea Luntinen
Liina                                  Lasse                            Launo

Lasse ja Leila Luntinen

Lauri ja Loviisa Luntinen      Luukas ja Lyyli Luntinen 
Lilli, Lotta, Lari         Lilja, Lenni, Lari

Aki ja Airi Arinen

Annika, Asta, Aulikki, Aaro, Vauva

Ei kommentteja: