maanantai 27. lokakuuta 2014

Vastaus haasteeseen

Kaksosten kotitalosta löysin haasteen ja tässä tulee ensimmäinen vastaukseni haasteeseen.


Wanhat tawarat, Lelukauppa ja Konditoria Herkku toimivat tässä kolmikerroksisessa talossa. Ostin talopaketin helmikuussa 2008 Minimaailman nettikaupasta.

Wanhoja tawaroita ovat ihanuudet, joita on ollut "pakko" ostaa, ja joille ei ole heti löytynyt "oikeaa" paikkaa taloissa. Lelukaupan lelut ovat suurimmaksi osaksi yllätysmunien leluja. Konditorian leivonnaiset ja leivät olen ostanut Jatta Toropaiselta. 


Ylimmässä kerroksessa toimii Wanhat tawarat-kauppa, joka keskittyy wanhojen ja antiikkisten tawaroiden myyntiin. Kaupan myyjätär on Varpu Wanhala.Lelukauppa on keskikerroksessa ja siellä on myyjänä Leena Lelunen. Asiakkaina on kaksi tyttöä, joiden nimet ovat Leenu ja Liinu


Alimmassa kerroksessa eli katutasossa on Konditoria Herkku. Konditorian leipurina ja myyjänä toimii Kauko Kakkunen. Asiakkaana istuu Simo Sinistö. (Simon sisaret Sirkka, Siru ja Sisko Sinistö asuvat Sinisessä Talossa.)

Konditoriaan hankittiin Dolores-kaupasta uudet ja hienot myyntitiskit. Vanhat kalusteet siirrettiin vasta perusteilla olevaan Urheiluliikkeeseen.

Simo nauttii hyvästä kahvista ja tuoreista korvapuusteista. Kauko Kakkunen silmäilee herkullisen näköisiä jäätelöannoksia, jotka juuri tulivat Dolores-kaupasta.

2 kommenttia:

Armi kirjoitti...

Todella hieno nukketalo / liikerakennus.

Kikka N kirjoitti...

Wau miten upea Nukkekoti ja -liikerakennus! Namnam...olisiko kutistuspulverie että pääsisi konditoriaan asiakkaaksi?