torstai 21. elokuuta 2014

Hylly pystytetty!

Dodii...pikkuhiljaa alkaa mineily kiinnostaa...olen jo katsellut ahkerasti FB:n Nukkekotikirppikseltä pieniä tavaroita ja ostellutkin muutamia...
Sain myös vihdoin ja viimein Lundia-hyllyn pystyyn (miehen avulla). Siinä on neljälle boxille vapaana paikka ja kolmeen boxiin on laatikkokin valmiina...ei muuta kuin sytyketikkuja liimailemaan...yhteen boxiin teen urheiluaiheisen liikkeen, koska pojanpoika Aleksi huomasi, ettei Hurauskadulla ole ollenkaan urheiluliikettä!


Siinä se hylly nyt seisoo Hurauskadun päässä, missä on Puutarha. 


Irroitin pöydästä kaksi jalkaa ja laitoin pöydän Lundia-hyllyn varaan. Ihan suorassa ei pöytä ole, mutta haitanneeko tuo mitään?
2 kommenttia:

Kikka N kirjoitti...

Hei! Kiitos vinkistä! Sinun Hissitoteutuksesi on kaunis ja elegantti! Katsotaan mitä minä saan aikaan... luulen että toteutan sen vasta Sammakkotaloa seuraavassa projektissa, mikä sekin on jo alullaan ja odottelee vuoroaan!
Ihailtava järjestys nukkekodeillasi!

Mare kirjoitti...

Hienosti löytyy tilaa uusille projekteille. Täällä kun piipahtaa niin voi vain ihmetellä sitä mielikuvituksen ja kekseliäisyyden sekä kädentaitojen tiivistymää. Aina yhtä ihastuttavaa.