perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hurauskatu huhtikuussa 2014

Hurauskatu on punaisen hirsitalomme yhdessä huoneessa. Kommenteista löytyi pyyntö esitellä huone tai tila, jossa Hurauskadun 10 taloa, 11 boxia, Hääunelma ja Satumaa sijaitsevat. Hääunelma on ainoa, joka ei ole Hurauskatu-huoneessa, vaan se on olohuoneessa kaapin päällä. Taloista Hirsimökki ja Pyttytalo ovat mittakaavassa  1:24, Satumaa on 1:48 ja kaikki muut talot ja boxit ovat 1:12.


Tervetuloa Hurauskadulle! Katu alkaa, kun astumme huoneeseen...Ensimmäiseksi näemme korkean Lundia-hyllyn...


Vasemmalta: Kauppatalo ja Sininen Talo. Teetin aikoinaan puusepällä kaksi kaappia ja laatikoston talojen alle. Kaapeissa ja laatikostossa on pyörät alla, joten näiden talojen siirtely on helpohkoa.


Vasemmalta: Kauppatalo, Sininen Talo, Puutarha ja Konditoria-Lelu-Wanhat Tawarat Talo. Pöydän alla on pahvilaatikoita, jotka ovat seuraavien boxien aihioita. Olen suunnitellut korkeaa Lundia-hyllyä ikkunaseinälle, Puutarhan viereen, jolloin saisin lisätilaa uusille boxeille...


Vasemmalta: Puutarha, Konditoria-Lelu-Wanhat Tawarat Talo ja Periwinklen Kartano. Talojen välistä pilkottaa punainen Pyttytalo. (Lyhdyssä on Koirien Koti. En ole tehnyt siitä vielä juttua...)


Konditoria-Lelu-Wanhat Tawarat Talo, Pyttytalo ja Periwinklen Kartano. Seinällä olevasta peilistä heijastuu Hurauskadun toisella puolella olevan Ison Talon katto.


Lundbyn alla olevassa kaapissa on ylemmällä hyllyllä Vaateliike Pox ja alahyllyllä Satumaa. Kaappiin kuuluu ovet, mutta jouduin poistamaan ne, kun Satumaa ei muuten olisi mahtunut kaappiin.


Vasemmalla on Konditoria-Lelu-Wanhat Tawarat Talo ja Periwinklen Kartano ja oikealla näkyy Hotelli Maulanlinnan nurkkaa. Hotelli on pyörien päällä ja siirsin sitä kuvaamisen takia eikä siirtelyn takia koko hotelli tullut mihinkään kuvaan mukaan.


Lundby ja sen alla olevat Vaateliike Pox ja Satumaa


Periwinklen Kartanon alla olevassa kaapissa ovat: Hirsimökki, Taikurin Talo, Hurauskadun Kutomotupa ja Hurauskadun Poliisiasema

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

VAU!!! On kyllä huikea kokoelma! Kiitos tästä jutusta. :)

AinoS. kirjoitti...

No huh mikä kokoelma, hienoja taloja!

Lee Mar kirjoitti...

Hienoja taloja, upea kokoelma :)

Kipene kirjoitti...

Olen sanaton. Valtavan upea kokoelma. Voi kun pääsisi leikkimään sinne itsekin :D