keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Vankisellin sisustusta

Koska selli on vangin koti, niin sisustin sellin kodikkaaksi ja houkuttelevaksi, vaikkei ketään oikeasti voi eikä saa houkutella rikoksen poluille kodikkaan sellin toivossa!


Ostin FB-kirppiksen Sari Kyröläiseltä kukallisia, pilkullisia, suloisia tyynyjä kaunistamaan ja pehmentämään sellin rautasänkyä. Pinkki virkattu peitto on Kristiina Miilumäen tekemä (FB-kirppisostos). Sängyllä olevan virkatun päiväpeitteen olen saanut arpajaisvoittona Narina Näpertää blogista syyskuussa 2011.


Kotoisaan tunnelmaan kuuluvat mielestäni myös taulut. Lainasin taulut taulugalleriasta.


Maritarjottimia oli vielä yksi jäljellä. Katoin tarjottimelle Soile Touran tekemät kahvikannun ja kaatimen, kuppiparin olen ostanut Dolores-kaupasta. 


Vaihdoin sänkyyn patjan. Tein pehmeän patjan ohuesta trikoosta ja vanusta. Tein myös sijauspatjan ohuesta vanusta ja nenäliinasta, jossa näkyy monogrammi MM. Kirjaimet kuuluvat sellin tulevalle asukkaalle!
Wikipedia kertoo: Monogrammi eli nimikirjainsommitelma on kirjaimia yhdistelemällä luotu symboli. Kirjaimet liitetään yhteen siten, että ne ikään kuin näyttävät yhdeltä kirjaimelta.


Kirjakarusellin siirsin tänne Sisustusboxista. Kirjat ovat Karoliina Syrjälän tekemät valokuva-albumit ja postimerkkikirjat. Hyllyssä näkyy myös muutama työkalu: ystävälliset ihmiset ovat lähettäneet sellin asukkaalle kakkuja, joiden sisältä on yllättäen löytynyt viiloja? Asukas on ollut todella ihmeissään! Mitä hän tekee viiloilla? Kynsiviiloiksikin ovat liian suuria...


Taideteos on pienennöskopio mieheni veljen maalaamasta taulusta Asetelma.


Kalterien raosta kuvattu. Pelilipaston päällä näkyy yksi "viilakakku".


Muhkea pehmoinen patja ja suloiset tyynyt takaavat sellin asukkaalle mukavat päivä- ja yöunet...

6 kommenttia:

meRitan nukkis kirjoitti...

Johan on mukavat oltavat!

Kikka N kirjoitti...

Uskomaton vankiselli... Naiselle tehty?

Raija Maula kirjoitti...

Kyllä! Naiselle tehty on tämä vankiselli. Esittelen vangin ja vartijan, kunhan saan heidät Hurauskadulle...

Frac kirjoitti...

Ettei olis lady Monroe joutunut telkien taakse?

Raija Maula kirjoitti...

Mariliin Montonen on vangin nimi...eli melkein lady Monroe...hienosti arvattu!

Maisa kirjoitti...

Kylläpä on viihtyisä ja lämminhenkinen selli :)