perjantai 28. helmikuuta 2014

Työpaikka avoinna

Wikipedia kertoo: Vanginvartija on henkilö, joka työskentelee vankilassa. Vanginvartijat pitävät huolen siitä, että jokainen vanki menee selleihinsä tiettyyn aikaan, eikä yritä karata vankilasta. Suomessa vanginvartijat ovat valtion palveluksessa olevia virkamiehiä.
Vanginvartijalta odotetaan hyvää fyysistä ja henkistä kuntoa. Vanginvartijan on näytettävä hyvää esimerkkiä vangeille. ....
Suuri osa vartijan tehtävistä on laitoksen päivittäisestä toiminnasta huolehtimista, valvontaa ja vangin selviytymisen tukemista. Vartija ohjaa laitostoimintojen sujumista, kuten aamutoimia, ruokailua, työntekoa, opiskelua, siivousta ja kuljetuksia. Vartijan tehtävät liittyvät erityisesti täytäntöönpanon turvaamiseen ja järjestyksen ylläpitämiseen. Vartija tarkastaa vangit, heidän käytössään olevat tilat sekä asunto-osastot ja työpisteet. Vartioinnin ja valvonnan luonne ja määrä vaihtelevat laitoksittain. Monissa laitoksissa vartija osallistuu myös toiminnan ohjaamiseen työverstailla, kuntoutuksessa ja vankien vapaa-aikana. Vartijoita työskentelee myös terveydenhuollon ja koulutuksen alueilla, esimerkiksi vankilan poliklinikalla, kirjastossa tai koulussa. Vartijat tekevät useimmiten vuorotyötä.

Hurauskadun Poliisiasemalle haetaan siis vartijaa (tai poliisia). Alla on kuvia vartijan (poliisin) työpaikasta.


Vankat kalterit erottavat vartijan ja vangin tilat.


Seinällä on "vangiksi halutaan" ilmoituksia...


Vartijan työvälineitä: pari nippua sellien avaimia ja neljät käsiraudat! (ostoksia Dolores-kaupasta).


Tämä työpaikka siis sijaitsee Hurauskadulla. Mukeja kahvihetkien varalle. (Ostin mukit Dolores-kaupasta.)


Palvelukseen tai oikeammin vangiksi etsitään...valmiita pohjia, joihin poliisi voi lisätä kuvan...netistä tulostettuja kuvia nämä wanted-laput...


Vartijalle on varattu kahvia ja pullaa. Pullavati, kahvikannu ja kahvikuppi ovat Soile Touran käsialaa (FB-kirppikseltä). 
Pojanpoikani Aleksi sanoi silloin kun kerroin hänelle suunnitelmastani tehdä poliisiasema selleineen, että poliisilla pitää ehdottomasti olla donitseja kahvin kanssa! Aleksi etsi ja löysikin donitseja Hurauskadun Konditoria Herkusta... Taitavat donitsit silti kuulua lähinnä amerikkalaisiin poliisisarjoihin?


Alkaisi olla valmista vangille ja vartijalle...


Punaruutuisen pöytäliinan tein servetistä, johon Sari Kyröläinen oli käärinyt pehmoiset tyynyt. Maton olen saanut, valitettavasti en löytänyt antajan nimeä mistään.
1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Tämä on kyllä ihan huippu! :D