keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, mutta vanhat kujeet

Edellinen boxi saa jäädä Joulumyyjäiset -boxiksi koska sain uuden laatikon tuunattavaksi. Isäntä pakkasi Alkossa tukevaan pahvilaatikkoon muutaman ostamansa pullon, ja minä tietysti evakuoin hienon laatikon hetimiten. En taaskaan käsitellyt laatikkoa ulkopuolelta. Sisäpuolelle liimasin kattoon tapettia ja seiniin ja lattiaan Bilteman sytyketikkuja. Sytyketikut ovat oivallinen ja edullinen lujituskeino pahvilaatikkoon.  Jos ei laatikkoa päällystäisi sisäpuolelta sytyketikuilla, niin vaarana olisi koko komeuden vääntyminen maalattaessa tai tapetteja liimatessa.


Boxin sisäkattoon liimasin suoraan tapetin, ja sen huomaa, koska laatikon kylki on selvästi pyöristynyt, mutta antaa olla. Seuraavaan boxiin liimaan taas kattoonkin sytyketikkuja. Valaistukseksi laitoin kymmenlamppuisen patterilla toimivan led-valosarjan. (Ikeasta, hinta 1,95€ ilman pattereita)


Etureunaan liimasin sytyketikut jiiriin. Tikut tukevoittavat laatikkoa hyvin.


Maalasin huolimattomasti sisäpuolen valkoiseksi. Pitäisi näyttää vanhalta ja hiukan rähjääntyneeltä, mutta...pitää sutia jotain harmaan sävyä seiniin ja lattiaan rähjäisen vaikutelman vahvistamiseksi.


Niin, tästä tulee siis Kutomotupa. Ostin Mirka Saloselta kangaspuut ja luomapuut ja mm ne tulevat tähän boxiin. Teen boxin "muistoksi" Kemiran Marttojen kutomotuvasta, joka on nyt kylmillään ja käyttämättömänä. Tarkoitukseni on sisustaa boxi tavaroilla ja kalusteilla, joita oikeassa kutomatuvassa oli.Olisi valoisampaa, jos hiukan edes pyryttäisi...Ei kommentteja: