sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kutomotupa edistyy

Istahdan välillä keittiön pöydän viereen ja askartelen Kutomotupaan tavaroita. Aloitin pitkästä tarvikekaapista.


Kuvan keksirasia sai uuden elämän Kutomotuvan kaappina.


Päällystin laatikon kellertävällä tapetilla ja tein siihen ovet kaksinkertaisesta tapetista. Ovet eivät aukea tuon enempää, eikä kaappiin saa "oikeasti" mitään laitettua, koska en leikannut oviaukkoja ollenkaan...


Kutomotuvan seinällä heti oven pielessä on naulakko. Tein sen listanpätkistä ja grillitikuista liimaamalla. Jiirileikkurilla sain helposti leikeltyä tikut sopivan mittaisiksi.


Oikean kutomotuvan katossa on loistevalot, mutta boxiin halusin laittaa tähtivalot. Tähdet olen jostain valosarjasta säästänyt askartelutarvikkeisiini.


Loimen luominen on niin hankala homma, että laitoin seinälle ohjeen siitä miten se oikeasti tapahtuu. Ohjeen etsin ja löysin netistä.


Maalasin naulakon vanhan ja kuluneen näköiseksi.


Koreissa on jo muutama kerä kuteita. Kuteet ovat polvisukista leikatut. Löysin kotoa vain mustia ja ruskeita sukkia, joten muita värejä pitää ostaa kaupasta.


Yläkaapin tein sinisestä Swarovskin pahvisesta lahjarasiasta ja alakaappi on Reutter miniatyyriposliini -rasian kirkas kansiosa. Päällystin molemmat rasiat samalla tapetilla kuin pitkän tarvikekaapin. Seinällä olevan peilin olen ostanut FB-kirppiksen Tuija Paakkarilta.  Pari tuolia ja altaan ostin FB-kirppiksen Anne Elorannalta, mutta tavarat ovat vasta matkalla Hurauskadulle...Allas tulee peilin alle ja tuolit pöydän viereen...Muista ruokkia lintuja vaikkei olekaan lunta maassa.


3 kommenttia:

Minimami kirjoitti...

Hyvä idea ja hieno kaappi tuli!

Merja kirjoitti...

Hieno kutomahuone kaikkine yksityiskohtineen.

Maisa kirjoitti...

Ihana huone! Itsekin olen ajatellut tehdä esim. ompelimon, lavastamon tms. käsityötouhua esittävän roomboxin...