keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Jälleen uusi järjestys

Siirsin huonekalut taas uuteen järjestykseen Synnoven, Pehrin, Fransiinan ja Soile-vauvan makuuhuoneessa.


Fransiinan vuoteena on pahvista ja paperista tekemäni sänky. Peilipiirongin on tehnyt Heli Snickeri. Piirongin päällä oikeanpuoleisen pikkulaatikon päällä on Soile Touran tekemä pinkki säästöpossu.


Soile-vauvan riippukehto (tekijä Soile Toura) on helppo siirtää paikasta toiseen. Nyt se on ikkunan edessä.


Peilipiirongin päällä on Soile Touran tekemä pilkullinen kannu. Prinsessakruunun ostin Jaana Nykvist-Pekkariselta. Fransiina haluaa leikkiä prinsessaa oikein kruunun kera.


Tämä lasten sänky on ollut Periwinklen Kartanon lapsilla jo kauan. Pehr on siinä nukkunut ja Pehrin isä Frans on samassa sängyssä uneksinut metsästyksestä ja kaiketi uhkapeleistäkin! Sänky haettiin Fransiinalle, kun Synnove ja Pehr avioituivat. Soile-vaavi siirtyy tähän sänkyyn muutaman vuoden kuluttua. 


Pikkuisen piian-peilin on tehnyt Mirka Salonen muutama vuosi sitten. Ryijyn on tehnyt Arja Välkky. Fransiinan takana seinällä on akvarelli, jonka on maalannut Johanna Halonen. Sain akvarellin huhtikuussa 2008.


Vaaleanpunaisen kattovalaisimen olen tehnyt yllätysmunan kotelosta. Liimasin reunaan pitsiä.


Punaruutuisen taulun on tehnyt Päivi Marianne Heikkinen.


Fransiinalla on nallet seuranaan ikivanhassa sängyssä.


Keinutuoli ei enää tänne mahtunut. Keinussa olleet nuket ovat Fransiinan sängyssä, ja keinu on pikku perheen uudessa kauniissa olohuoneessa. Pinkki säästöpossu piileskelee piirongin päällä sinisarjan takana.


Keräsin nallet lattialta vaaleaan koriin, joka alunperin on ollut ikivanhan pienen mausteikon toinen kori. Mausteikossa oli kaksi pulloa, joista teen pöytälamput.


Oikeasti huoneen tapetin raidat ovat pinkin sävyiset. Sängyn lakanat ovat samaa kuosia ja väriä. En vain saa kuviin näkymään samaa sävyä, joka molemmissa oikeasti on?


Tervetuloa - Welcome uudet lukijat!
97 lukijaa...hieno juttu!
Vielä 3 lisää, niin saadaan arvontaa!
2 kommenttia:

Anita kirjoitti...

Voi kauhistus, kun luin ensin otsikosta "jälleen uusi järistys" :-) Hetken jo luulin maanjäristyksen levinneen laajemmallekin :-D

Niin on tunnelmallista tuolla makuuhuoneessa.

Äiti suurestamaailmasta kirjoitti...

Taitavasti olet saanut tuon vanhan sängyn tehtyä, on siellä lapsilla hauskaa kun on paljon erilaisia leluja.