torstai 7. helmikuuta 2013

Valaistut

Irrotin 20 lampun valosarjasta "varjostimet". Porasin Taideväärentäjän Ateljeen kattoon yhdeksän reikää ja Päiväkoti-boxin kattoon kolme reikää. Pujotin lamput reikiin, ja tadaa, Ateljeessa ja Päiväkodissa on valot!


Oikein kivasti valaisee koko ateljeen.

Valoa riittää, joten taideväärentäjä Pii Kasso näkee hyvin maalata.


Paha ongelma selviää yllä olevasta kuvasta: valosarjan lampunkannat ovat niin korkeita, ettei boxi enää mahdu Lundby-talon alla olevaan kaappiin! Tilasin jo led-valot, kun nämä eivät vaan sovi! Toivottavasti uuden sarjan valojen kannat ovat paljon matalammat.


Sarjassa on 20 lamppua, joista vain kolme on pimeänä. Päiväkoti-boxin valaisemiseen riitti hyvin kolme lamppua.


Kuvasta ei tietenkään näy, mutta porasin reiän tuonne leivinuunin takana olevaan seinään. Kiinnitin uunin sinitarralla seinään ja nyt voin kytkeä leivinuuniin "tulet" kätevästi boxin takaseinässä olevan reiän kautta!


Kiinnitin Glue Dots liimatarroilla kaikki esineet astiahyllyssä ja hellalla, kalusteet kiinnitin sinitarralla. Nyt ei tarvitse ihan NIIN varovaisesti liikutella boxeja, kun kaikki pikkutavarat pysyvät tarrojen avulla paikoillaan.


Tässä Päiväkoti-boxin läpivienti...samoihin reikiin asennan sitten ne tilatut led-valot...


Tällaiset metalliset verkkopallot irrotin valosarjasta...


Näitä on kaikkiaan 20 kpl. Olisiko Sinulla ideaa näiden käyttöön? Jos on, niin laita kommenttia, saat haluamasi määrän verkkopalloja postikulujen hinnalla.


Valaistut boxit on väliaikaisesti sijoitettu päällekkäin keittiön pöydälle...

Ei kommentteja: