torstai 14. helmikuuta 2013

Hotellin vieraat ja henkilökunta

Hotelli Maulanlinnan rakentaminen on aloitettu vuonna 2008.
Hotellissa on tällä hetkellä 25 vierasta ja 4 työntekijää.


Hotellin kattopuutarhaan on sijoitettu pöytiä ja tuoleja, penkkejä ja keinu vieraita viihdyttämään. Erin ja Eelis Bratz ovat tulleet tauolle, he kuuluvat Hotellin henkilökuntaan ja ovat hotellin siivoojia.  Grillaajamestarina toimii Kari Warm.  Karilla on HO-vaatteet.


Kattopuutarhaan tutustumaan on tullut myös Leena Laine, huoneen 411 asukas.


 Huone 511, hempeän romanttinen, vieraina Kai Hemmo ja Kei Roman. Kailla on HO-asu ja Kein harmaan kirjoneuleen toin Islannista. Kein housut ja molempien kengät ovat HO-tuotteita.


Huone 512 asiallisen viileä, asukkaina Amalia ja Armas Kuul. Amalialla on Katri Vainion tekemä kaksiosainen neuleasu. Armaksella HO-kylpytakki.


Huone 411, kiinalainen juttu. Jutta ja Juha Laine. Jutalla on Katri Vainion tekemä neulemekko yllään.


Huone 412,  vihertävä medaljonki, asukkaana Ville Vihervä. Villellä on farkkuasu.


Huone 311, arvokas vihreä. Vieraina Heidi ja Otto Arvola. Heidillä on Katri Vainion tekemä mekko ja Hanna Merosen tekemä kettupuuhka. Otolla on Maija Rautiaisen tekemä neulejakku ja Tuula Jokisen tekemät housut. Molemmilla on HO-kengät jalassaan.


Huone 312, kukkaniityn hohde on Jaana Hakolan nimikkohuone. Nyt huoneessa asuu Heli Hohde. Helillä on Katri Vainion tekemä neuleleninki.


Huone 211, rauhoittava roosa. Vieraina Roosa ja Reino Rauhanen ja lapset Ruut (sängyssä)  ja Roope. Roosalla on Anita Ruokosalon tekemä neulemekko.


Huone 212, kukkaköynnös. Asukkainaan Kaisa ja Jaakko Kukkanen, lapset Ruusu (pinnasängyssä), Rea (seisoo vauvansängyn vieressä) ja Risto (seisoo ovella). Jaakko on paraikaa hotellin baarissa.


Respa ja Baari. Hotellin aulaemäntä on Islannista ja nimeltään Agusta Stefansdottir. Nojatuolissa istuu herra Jaakko Kukkanen huoneesta 212


Ruokasalissa Ladyt Sirkka, Tarja ja Tuija pitävät naistenkerhon kokousta. Sirkalla lahjaksi saadut liivi ja hame, Tarjalla on itse tekemäni hame ja jakku, Tuijalla minun tekemäni housut ja jakku, Tuijan hiirenkarvainen hattu ja puuhka ovat arvontavoittoja Pieni talo, suuri maailma-blogista.


Joulupukin apulaistontut Tiina ja Taavi kuuluvat myös Hotellin "henkilövahvuuteen".
2 kommenttia:

SIRKKA kirjoitti...

Upea hotelli! Tässä meneekin tovi jos toinenkin ennen kuin kaikki huoneet olen katsonut.

Minimami kirjoitti...

Valtavan hieno, melkein kuin leffaa olisi katsonut!