lauantai 2. helmikuuta 2013

Ateljee edistyy

En malta odottaa sen ihanan sinisen kaapin tuloa! Piti kuvailla taideväärentäjä muusansa ja muusan hoidokeiden kanssa jo nyt, vaikka vielä valotkin puuttuu. Kevättalvi on ihanteellista aikaa mineilyyn: ideoita suorastaan pursuu ja valmistakin tulee!


Seinillä on taideväärentäjä Pii Kasson tekemiä maalauksia. Hän osaa jäljentää maisemia, asetelmia, kukkia ja muotokuvia. Monipuolinen maalari siis. Pii Kasso on Taru Astikaisen valmistama nukkeherra.


Thaleia Muusa ja hänen hoidokkinsa Miina ja Mikko.  Thaleialla on yllään Katri Vainion tekemä neuleasu. Miina ja Mikko ovat Soile Touran tekemät nuket (Liisi ja Lassi).


Taiteilijan työtakki on HO-vaate. Aion tahria takkia maaleilla, ja päähän pitää saada samettinen lerppabaskeri (niinkuin Veltto Virtasella), suti käteen ja maaleja palettiin.


Miina-tyttö ja Mikko-poika ovat herttaisia lapsia. Pitää etsiä leluja, että lasten aika kuluu mukavasti kun Thaleia joskus istuu mallina.


Taideväärentäjä Pii Kasso on vasenkätinen.


Pienellä pöydällä on viinipullo, neljä viinilasia, korkkiruuvi ja maljakko, Reutter-tuotteita Dolores-kaupasta.


Iso "ikkuna" -peili on leikattavasta peilistä ja sytyketikuista tehty.


Thaleia Muusa (Thaleia – komedian muusa) kauniissa neulemekossaan. En löytänyt kuvataiteilijalle omaa muusaa wikipediasta, siksi hänellä on komedian muusan nimi!


Vasemmalle seinustalle tulee "se" upea sininen kaappi! Peili joutuu väistymään!


Tämä oli alunperin kuvakehys, jossa oli ripustuslanka...poistin kuvan ja taustalevyn ja laitoin tilalle leikattavaa peiliä.


Lämpimästi    uudet lukijat Hurauskadulle! 78 lukijaa jo!


2 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Mahtava ateljee ja todella korkeataoista taidetta!

Nimetön kirjoitti...

Se sininen kaappi oli ihan hurjan hieno!! Hinta nousikin taivaisiin, mutta sopii takuulla tähän ateljeeseen tosi hyvin.