maanantai 21. tammikuuta 2013

Vaaleanpunainen Kauppatalo tänään

Vaaleanpunainen Kauppatalo on oikea Hurauskadun kauppakeskus, onhan siinä 9 kauppaliikettä kaikkiaan.

Ylimmässä, viidennessä kerroksessa ovat Hattu- ja Hepenekauppa sekä Kampaamo
Neljännessä kerroksessa ovat Ompelijan Salonki ja Odotteluhuone
Kolmannessa kerroksessa ovat Koriste- ja Lahjatavarakauppa sekä Kirja- ja Paperikauppa
Toisesta kerroksesta löytyvät Keittiökauppa ja Kylpyhuonekauppa
Alimpana ovat Astiat, kupit ja kipot kauppa sekä Kukkakauppa ja Arkkuliike 

Hattu- ja Hepenekaupan myyjätär on Heidi Hepene.Kampaamossa työskentelee Kaija Kampaaja. 


Ompelija on Olli Ommel. Ollin uuden asun on tehnyt Anja Kurttio, vaikka Olli on itsekin oiva ompelija. 


Tässä huoneessa asiakkaat voivat odotellessaan nauttia kahvia ja virvokkeita. Hurauskadun Kauppatalon kaikki kaupat ovat todella suosittuja, siksi tällainen odottelusali on aivan paikallaan.


Koriste- ja Lahjatavarakaupan myyjätär on Kirsi Kippala


Kirja- ja Paperikaupassa myyjänä toimii Paavo Papru. Asiakkaana on poika, joka on tullut ostamaan irtokarkkeja tiskillä olevasta pallosta. Vanhanaikaisia LP-levyjäkin täältä löytyy! Ja kaikenlaisia kortteja.


Keittiöitä ja kodinkoneita myyvässä kaupassa ei juuri nyt ole myyjä paikalla, taitanut mennä tauolle Konditoriaan? Nimeltään hän on Kake Kaappi.


No niin, tulihan se Kake takaisin työmaalleen! Hänelle puin nahkaliivin, jonka sain Maija Rautiaiselta. Yhtenäiset asut tässä kauppatalossa: kirjakauppiaalla on myös nahkaliivi päällään.


Kylpyhuonekaupan myyjätär on vanhempi rouva. Hänkin näyttää olevan konditoriassa taukoa pitämässä. Hänen nimensä on Kylli Kylpijä. Liikkeestä löytyy kaikenlaisia kylpytarvikkeita: saippuaa, shampoota, hajuvesiä, valaisimia, mattoja, pyyhkeitä ja koriste-esineitä.


Kun kerran myyjiä huhuiltiin paikalle, niin myös Kylli kirmasi takaisin työhönsä. Hän puki ylleen mari-essun. Se sopiikin ihan mukavasti kylpyhuonekauppiaalle. Oikein piristävän näköinen essu, jonka on tehnyt Katja Leino.


Astiat, Kupit ja Kipot kaupan myyjätär Astrid Astinen on saanut ylleen Katri Vainion tekemän neuleasun. Asuun kuuluu myös Mari Vainion tekemät helmet. Ostin HO-nuken Kati Tammisalolta. Jouduin vaihtamaan nukelle uuden HO-peruukin, kun pilasin sen alkuperäisen liiallisella leikkaamisella ja kampaamisella...


Astrid sai myös HO-kengät jalkaansa, niin ei tarvitse enää paljasjaloin olla.


Kukkakauppa ja Arkkuliike on arvostettu kauppa Hurauskadulla. Myyjätär ja floristi on Kielo Mielonen


Kielon asuna on valmisvaate, joka on sangen sovelias ja hillitty floristille ja arkkukauppiaalle. Kielon taitavissa käsissä syntyvät erilaiset kukkakimput, -asetelmat ja -vihkot sekä seppeleet.


2 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Siulle on tunnustus blogissani

Nimetön kirjoitti...

Sielläpäs olikin niin tuttu asu Ollin yllä ja ihan kuin hänelle tehty kaikin puolin: juuri sopiva omeplijalle, jonka pitää toimia mallina ja myyvänä omille ompeluilleen :D Aivan hurjan hienot ja runsaat sisustukset taloissasi on!