torstai 10. tammikuuta 2013

Sininen Talo tammikuussa 2013

Sininen Talo, jossa asustavat Sinistön sisaret.
Sinisessä Talossa on kolme asuinkerrosta, lisäksi on vintti, jonne on kerätty kaikenlaista ylimääräistä tavaraa, ihan kuin oikeissakin taloissa tehdään. Vintistä en nyt ottanut kuvia...


Talon ylimmässä asuinkerroksessa vasemmalla on ylellinen kylpyhuone.
Kylpyhuoneen peilistä ihailee itseään ja uutta kaunista neulepukuaan Sirkka Sinistö. Sirkalla on todella kaunis ja tyylikäs neulehame ja -jakku yllään. Asun on tehnyt Katri Vainio.


Kylpyhuoneen vieressä, kolmannessa kerroksessa keskellä, on nuoren tytön huone.

Tytön nimi on Sini Sinistö. Sinin sängyllä näkyy vaaleanpunainen virkattu mekko. Olen saanut mekon lahjaksi Jaanalta. Sinin isä on Simo Sinistö. Simo on Sirkka, Siru ja Sisko Sinistön ainoa veli. Häntä ei vielä ole esitelty Hurauskadulla.


Sinin huoneen oikealla puolella on rapputasanne.

Tasanteella on nurkkakaappi (piilossa tässä kuvassa, vähän ovia näkyy) ja kirjahylly. Molemmat kaapit ovat täynnä kirjoja, jotka olen tehnyt paksujen lehtien selyksistä. Seinällä näkyy kolme kuvaa, kuvissa ovat kolme lastani. (Ihan oikeita lapsia, ei nukkeja wink )


Toisen kerroksen vasemman puoleinen huone on makuukamari. 
Kamarissa on neiti Siru Sinistö. Sirulla on uusi hieno ruusukuvioinen neulepusero yllään. Puseron on tehnyt Katri Vainio. Jalassaan Sirulla on farkut, jotka tuunasin bratz-nuken housuista.


 Kamarin vieressä oikealla on ruokasali.
Ruokasalin uunin olen tehnyt perunalastupurkista.


Alimmassa kerroksessa vasemmalla on keittiö.

Keittiössä Sisko Sinistö juuri kattaa pöytää. Siskolla on aivan ihastuttava mekko ja bolero yllään. Ne on tehnyt Katri Vainio.


Keittiön vieressä on pieni kamari.
Kamarissa sisarukset Sirkka, Siru ja Sisko Sinistö seurustelevat, lukevat kirjoja, tekevät käsitöitä ja ristisanatehtäviä. Sisarusten veljentytär Sini on kesäisin sisarten seurana ja apuna.1 kommentti:

Eija kirjoitti...

Hieno kokonaisuus ja miten hauskat nimet asukkailla ,)
Kiitos tätäkin kautta saamastani kuviensiirto-ohjauksesta!