torstai 11. lokakuuta 2012

Lisää ostoksia

On se aika houkutteleva paikka tuo FB:n nukkekotikirppis. Joka päivä siellä pitää tutkailla, että mitä ihanuuksia minitaiteilijat ovatkaan laittaneet myyntiin.  Ja usein löytyy jotain ostettavaa tai huudettavaa pikkutavaraa.


Marialta ostin hiuskorun, jossa on neljä tyttönukkea.  Sain nuket irrotettua hiussoljesta, niin ettei mikään mennyt rikki. Yksi nukeista on unohtunut Sinisen talon tytön huoneen pöydän alle. 


Kolme tyttönukkea odottavat lelukaupan arkussa, että joku pikkutyttö haluaa ne leluikseen.


Marialta on myös perunakappa ja siinä olevat perunat. Perunakappa on Periwinklen kartanon ruokakellarissa.


Päiviltä huusin/ostin ristipistotyynyn ja -taulun. Tyyny on Periwinklen kartanon saunakamarissa pormestarintuolilla. Kaluston tein itse Marian kirjassa olleilla ohjeilla.


Saunakamariin laitoin muitakin uusia tavaroita: sain Terttu-äidiltäni tuon vasemmalla näkyvän vitriinin. Sohvapöytänä on katselulaatikon jalkaosa. Se on Reutter-tuote Dolores-kaupasta. Lamppupöytänä näyttää olevan lintujen juottoallas. Allas on varmaan tuotu sisälle ennen talven tuloa, ettei se pääse jäätymään rikki?

Päiviltä ostettu ristipistotaulu vielä hakee oikeaa paikkaansa. Nyt se on Periwinklen kartanossa Fransiinan huoneen ja Pehrin huoneen välissä. Värien puolesta sopisi hyvin Fransiinan huoneen seinälle.


1 kommentti:

Heidi kirjoitti...

Ihania ostoksia olet sinäkin tehnyt ja saanut ostoksesi vielä oikeille paikoilleenkin... Minä olen ostellut ihan hurahtaneena kaikkea eikä kaikille ole vielä mitään valmista paikkaakaan edes ajateltuna... :O))