torstai 27. lokakuuta 2011

Lighting - Valaistus

Of course there is electrifying in the cellar. I made lamps to the food cellar from a ball of roll on bottle and of a  bottle top.
Kartanon kellarissa on tietysti sähköt. Tein ruokakellarin valaisimet rollonpullon kuulasta ja jostakin korkista.
The ball is glued on the board so it was easier to drill the holes in it.
Kuula on sinitarralla  paikoillaan, jotta pystyin tekemään pienellä poralla reiät kuulaan ja sitten sujautin lampun paikoilleen.
The nearest lamp is a bottle top.
Etummainen lamppu on pullon korkki. Porasin kattoon reiät  valaisimien johdoille, joten johdot eivät ole huoneissa näkyvissä.
The room with fireplace has three lamps. Two hanging from the roof and one desk lamp. The other is a cap from perfume bottle. The other I have bought. The desk lamp I have made by myself. 
Takkahuoneessa on kolme valaisinta: kaksi katossa ja yksi pöytävalaisin. Etummainen kattolamppu on hajuvesipullon korkki. Taaempi on ostettu lamppu. Pöytälampun olen tehnyt rokoteainepullosta, metallilangasta ja paperista.
In the sauna there are two lamps. The other is a cap from a perfume bottle and the other is from a kit in surprice egg. Should I smudge the sauna so it looks a bit older already? I do not like to mess, but perhaps it would be OK here?
Saunassa on myös kaksi kattovalaisinta. Etummainen on hajuvesipullon korkki ja toinen on yllätysmunan kuoren puolikas. Pitäisiköhän saunan seiniä "tahria", jotta ne olisivat käytetyn näköisiä? En kyllä yhtään tykkää sotkemisesta, mutta kaiketi se olisi tässä kohdassa OK.

Ei kommentteja: